Cégünkről

Cégünk, az M.L.S. Magyarország Kft., az Olaszországban gyártott OLIVARI kilincsek és a MILESI festékek kizárólagos importőre.
Az M0-ás autóút szomszédságában lévő szigetszentmiklósi székhelyünkön található az ország legnagyobb OLIVARI bemutatóterme, ahol megtekinthető az OLIVARI kilincsek nagy választéka. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Az OLIVARI az egyik legjelentősebb kilincsgyártó vállalat Olaszországban. Tevékenységét 1911-ben kezdte, és azóta világhírű építészek és formatervezők tervei alapján saját olaszországi telephelyén gyártja a legkülönbözőbb fajtájú, formájú csúcsminőségű kilincseit. A nagyrészt sárgaréz alapanyagból készült kilincseket különböző felületkezelésekkel látják el. Az Olivari specialitása a BioKróm felület, melyet a legkorszerűbb környezetvédelmi előírások és technikai újítások segítségével érnek el. Egy másik felülettípus a SUPER előnevet viselő felület, mely nagy kopásállósággal bír és ennek a sajátosságának bizonyságáért az OLIVARI gyár 30 év garanciát biztosít. Egyéb felületek a króm, matt króm, szatén, nikkel, inox, antikolt, polírozott réz stb. Egyes típusoknál nagyon nagy sikerrel használnak fát, üveget, polietilént, kristályt is alkalmazzák. A minőségre és a megjelenésre is igen nagy figyelmet fordít az olaszországi OLIVARI gyár, így nem véletlen, hogy kilincseik már hosszú ideje a legimpozánsabb kilincskategóriába tartoznak.